BAKGRUND

Under många år har vi förundrats över hur vi som människor allt som oftast fattar mer eller mindre kloka beslut. Med ett brinnande intresse för att göra vår planet aningen bättre, eller i alla fall aningen mindre dålig vill vi vända en negativ händelse till något lite positivt. Vi driver vår verksamhet med miljön i fokus på sätt och för oss är miljö så mycket mer än den luft vi andas och det vatten vi dricker. För oss är miljö att för alla människor på vår planet skapa lite bättre förutsättningar till en dräglig vardag.

Genom de fel vi gör i vår verksamhet får vi tämligen ofta varor som inte uppfyller vår kunds krav och förväntan, dessa plagg är helt nya men märkta med en logga eller förädling som inte var okej.
Vi ”neutraliserar” dessa plagg och om möjligt kanske till och med förädlar och skapar en produkt för någon annan organisation eller förening.
Att plaggen kommer till användning är för oss det viktiga.
Beroende på hur plagget ser ut sätter vi en prislapp på plagget utifrån vad vi anser rimligt att betala, kolla undersök och låt oss veta ifall du anser att vårt pris är fel?
Oavsett vad du kommer att betala så vill vi informera att alla intäkter genom sålda plagg ur vårt REUSED – RECYCLED – REDUSED-sortiment oavkortat går till välgörande ändamål.

Här är vi helt transparenta och låter dig som köpare välja något av de projekt vi för tillfället stödjer och du kommer få se kvitto på att betalningen direkt vidarebefordras till utvalt projekt. 

Hjälp oss att hjälpa jordens barn! 

Projekt vi nu fokuserar på att stödja;